Sandra1

15 asiaa, joita et tiennyt minusta!

Hei. Olen Sandra ja kirjoitan Äidin oma huone-blogia. Jos et ole vielä käynyt lukemassa tarinaani, voit tehdä sen täältä tai tästä.

Lyhyesti: olen tuikitavallinen nelikymppinen kahden pienen lapsen kotiäiti Pohjanmaalta.

Aloitin bloggaamisen ja sitä kautta sivutoimisen yrittäjyyden osittain sattumalta kotiäitivuosieni aikana ja seikkailu jatkuu edelleen.

Minun sydäntäni lähellä ovat muiden auttaminen ja erityisesti äitien jaksaminen ja vertaistuki.

Sillä tiedän hyvin omakohtaisesti, kuinka raskasta äitiys ja oman identiteetin kanssa hapuilu voi olla.

Toivotankin sinut äiti lämpimästi tervetulleeksi Äidin oma huone-blogiin.

Tiesithän, että löydät minut myös Facebookista? Tykkää sivustani ja seuraa, mitä voin sinulle tarjota:)

Sekä Instagramista @aidinomahuone? Seuraa ihmeessä!

Jos haluat antaa palautetta, ehdottaa postausideaa tai muuten vain olla yhteyksissä, tavoitat minut monella eri tapaa.

Sähköpostilla: sandra@aidinomahuone.fi tai esimerkiksi blogipostausten kommentointiosiossa.

Blogin alareunassa on myös yhteydenottolomake. Toki olen tavoitettavissa myös Facebookissa ja Instassa!

Jotta tutustuttaisiin vähän paremmin, tässä postauksessa paljastan sinulle jotain itsestäni, mitä en ole vielä missään kertonut.

15 paljastusta minusta…

 • Rakastan villasukkia ja inhoan tavallisia nilkkasukkia. Voisin kulkea villasukissa 24/7 kesät talvet. En ole vielä eläissäni joutunut ostamaan villasukkia, sillä luojan kiitos suvussa on taitavia neulojia.

Itse saan aikaiseksi tasaisen pötkökaulaliinan, that’s it:)

 • Inhoan epäoikeudenmukaisuutta ja töykeää käytöstä. Kohtele toisia niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan on mielestäni kaikkien aikojen paras ohjenuora ihan kaikkeen tekemiseen.
 • Ennen lastensaantia ahmin kauhuelokuvia ja kauhusarjoja. Nykyään ne ovat aivan liian kovaa kamaa katsottavaksi. En vieläkään täysin ymmärrä, miten tämä muutos liittyy äitiyteen…
 • Perheeseeni kuuluu myös 10-vuotias maatiaiskissa. Ennen en erityisemmin pitänyt näistä itsepäisistä olennoista vaan jumaloin koiria.

Kissat olivat mielestäni liian itsenäisiä, liian itsepäisiä ja täysin turhia. Nykyään rakastan sekä koiria että kissoja ja passaan kissaani kiltisti ja kyseenalaistamatta.

 • Olen myynyt makkaraa vapputorilla. Se oli elämäni lyhyin työsuhde ja kesti muutaman tunnin. Ei siitä oikein mitään tullut, mutta tulipahan kokeiltua!
 • En halua haikailla menneitä ja kerran tehtyjä virheitä on turha kaivella. Haluan uskoa, että kaikesta voi oppia jotain.

Ihmisen ei olekaan tarkoitus pysyä ikuisesti samanlaisena. Elämä on kiehtova matka ja voit tutustua itseesi aina uudelleen ja uudelleen!

 • Minua inspiroivat valtavasti erilaiset kasvu-ja selviytymistarinat. On uskomatonta, miten monenlaisesta ihminen voi selviytyä.

Joskus luen selviytymistarinoita saadakseni tsemppiä omaan elämään ja unelmieni tavoitteluun.

Viimeksi eilen katsoin Ylen areenasta Tina Turnerin elämäntarinadokumentin. Eihän siinä silmät kuivana pysyneet.

 • Rakastan hölmöä huumoria kuten Jim Carreyn Ace Ventura-leffoja, Leslie Nielsenin Mies ja alaston ase-elokuvia, Beverly Hills-kyttä-elokuvia sekä Nuija ja Tosinuija-elokuvia.

Mikä on parempaa kuin nauraa sydämensä pohjasta niin, että melkein tulee pissat housuun? Eipä paljon mikään, sanon minä.

 • Teen mielelläni pieniä hyviä tekoja. Ne eivät välttämättä maksa mitään, mutta molemmille osapuolille tulee välittömästi parempi mieli.
 • Kouluaikoina kammosin liikuntatunteja ja ryhmäliikuntaa. Aikuisiällä löysin kuitenkin liikunnan ilon omatoimisesti.

Sittemmin olen työskennellyt niin kuntosalin vastaanottovirkailijana kuin osallistunut kahvakuulan nostamisen SM-kisoihinkin.

 • Mielestäni ihmisen tulee olla hyvin varovainen kahden sanan kanssa. Ensimmäinen on EI IKINÄ ja toinen on AINA. Koska et ikinä tiedä, mitä elämällä on sinulle tarjota:)

Hyppää rohkeasti ulos boksistasi aina välillä!

 • Haluan vielä joskus tehdä roundtripin ympäri ämpäri Yhdysvaltoja.
 • Herkistyn ja liikutun helposti ja tämä voi joskus aiheuttaa kanssaihmisissä ihmetystä.

Syynä voi olla esimerkiksi poikkeuksellisen lahjakkaan lauluesityksen kuunteleminen tai vaikkapa koskettavan rakkaustarinan lukeminen.

Joskus joudun jopa laittamaan vähän jäitä hattuun, vaikka muuten olenkin melko käytännönläheinen ja järkevä ihminen.

 • Jos tältä istumalta opiskelisin uuteen ammattiin, opiskelisin eläinlääkäriksi. Nuorempana uskoin, että voin hakeutua vain koulutukseen, josta tiedän jotain jo ennestään.

Nyt tiedän, että lähestulkoon kaikkea voi oppia.

 • Ahmin välillä tositeeveetä kuin irtokarkkia: paljon ja antaumuksella ja lopulta tulee morkkis. Suosikkejani ovat 90 päivää morsiamena ja The Real Housewives of Beverly Hills.

Kas siinäpä oli 15 täysin satunnaista faktaa minusta. Olisi kiva tutustua myös sinuun, lukijani. Jaa ihmeessä kommenteissa jokin mielenkiintoinen yksityiskohta sinusta itsestäsi:)

Muista jakaa postaus, jos tämä ilahdutti sinua!

Rakkain terveisin Sandra

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää!