arvonta

ARVONTA!🤩🤩🎁EDIT: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Arvonta päättyi ja onnellisiin voittajiin otan henkilökohtaisesti yhteyttä lahjakortin lunastamisen tiimoilta lähipäivinä.

Suuret kiitokset kaikille osallistujille, että autoitte minua auttamaan teitä!

Jos arpaonni ei tällä kertaa osunut sinuun, pysythän silti mukana, sillä Äidin omaan huoneeseen on tulossa jännittävää uutta aivan lähiviikkoina…tekisi jo mieli kertoa mutta sittenhän se ei olisi enää mikään salaisuus, vai mitä?

Jos mielessäsi on jokin itsesi toteuttamiseen liittyvä aihe tai ongelma, josta haluaisit täällä yleisellä tasolla kirjoitettavan, kuulisin siitä erittäin mielelläni, jotta voisin tuottaa entistä laadukkaampaa ja mielekästä sisältöä juuri sinun luettavaksesi

Voit ottaa minuun yhteyttä joko tämän sivuston yhteydenottolomakkeella, Facebookissa sivulla Äidin oma huone tai säpo-osoitteeseen: aidinoma@aidinomahuone.fi

Kiitos teille, ihanat lukijat!

Sandra

ilmapallot

Hei sinä itsesi äitiyteen hukannut kotiäiti!👋😃

Haluaisitko hieman auttaa minua? 🙏

Olen suunnittelemassa verkkokurssia kotiäideille, jotka kaipaavat lisää motivaatiota ja merkityksellisyyttä elämäänsä eli jotain omaa äitiyden ulkopuolella. Kuulut kohderyhmään, mikäli haluat kipeästi toteuttaa itseäsi oman näköisellä ja merkityksellisellä tavalla, mutta et joko tiedä mitä haluat, tai miten sen aloittaisit. Tai ehkä vain kaipaat tsemppiä ja vertaisryhmän tuen avuksesi?

Auttaisitko minua auttamaan sinua kommentoimalla:

1. Mikä on tällä hetkellä suurin este tai hidaste itsesi tai unelmasi toteuttamisessa ja motivaation löytymisessä?

2. Mikä olisi sopivin hinta tällaiselle 4 liveverkkoluentoa sisältävälle kurssille, joka oikeasti auttaisi sinua eteenpäin ja voimaan paremmin? Valitse vaihtoehto: a) 59,90 euroa b) 69,90 euroa vai c) 79,90 euroa?

3. Kiinnostuitko?

Vastaa kysymyksiin tämän sivuston alareunasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella (kirjoita viestiin ARVONTA ja vastauksesi ja muista mainita nimesi) ja olet mukana arvonnassa! Voit myös osallistua arvontaan Facebook-sivullani vastaamalla arvontapostauksen kysymyksiin kommenttiosiossa.

Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan kaksi Gogiftin 25 euron arvoista Superlahjakorttia. Mikäli voitat arvonnassa, voit itse valita, mihin Gogiftin valikoimasta löytyvään myymälään lahjakorttisi käytät. Lahjakortin toimitan voittajille toiveen mukaan joko sähköpostitse tai perinteisellä postilla.

Facebook tai Gogift ei osallistu arvontaan. Arvonta on voimassa ke 21.7.2021-ke 28.7.2021 klo 22.00 asti. Voittajat ilmoitan sekä täällä että Äidin oma huone FB-sivulla viimeistään perjantaihin 30.7.2021 klo 23.00 mennessä. Voittajiin otan yhteyttä henkilökohtaisesti joko sähköpostilla (yhteydenottolomake) tai yksityisviestillä (FB).

Kommentoimalla otat osaa arvontaan ja hyväksyt, että saatan ottaa yhteyttä sähköpostitse mahdollisen voiton merkeissä tai varmistaakseni kiinnostuksesi verkkokurssiin.

Kiitos osallistumisestasi ja onnea arvontaan!🥰👍👍