webinaari

Kotiäiti! Tässä on lahjani sinulle…

Hei sinä kotiäiti! Haluaisin tarjota sinulle pienen lahjan!*

*HUOM! Webinaari on tältä erää ohi. Uusinta on luvassa piakkoin! Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Facebookissa tai tämän sivun alareunasta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Kiitos<3

Annahan kun kerron ensin tarinani.

Oltuani muutaman vuoden kahden pienen lapsen kotiäitinä tunsin olevani hukassa. En enää tiennyt, mitä tai kuka olen äitiyden ulkopuolella, sillä äitinä olo ja muiden tarpeiden jatkuva täyttäminen vei kaiken aikani.

purple-splash

Olin yhä useammin turhautunut, katkera tai vihainen. Totesin itselleni, että jotain on tehtävä ja käärin hihani.

Aloin selvittämään, kuka oikein olinkaan ja mitä oikein halusin. Perehdyin self help-oppaisiin ja erityisesti positiiviseen psykologiaan.

Tutkin uteliaana netissä, mitä eri vaihtoehtoja minulle olisi tarjolla kehittääkseni itseäni. Myös mahdollinen sivutulon luominen kiinnosti, joten osallistuin erilaisille verkkokursseille.

Pikku hiljaa aloin taas tuntea itseäni ja tarpeitani. Mikä tärkeintä, löysin itselleni sopivan tavan toteuttaa itseäni. Tunnen aiheeseen suurta mielenkiintoa ja intohimoa.

En voi sanoin kuvailla, miten paljon merkitsee, että päivittäisessä tekemisessäni on taas motivaatiota ja henkilökohtaista merkitystä!

kuvituskuva

Olen muutakin kuin äiti ja saan toteuttaa itseäni. Lopputuloksena olen myös iloisempi ja rennompi äiti.

Kuin sattuman kautta tielleni tuntui osuvan juuri oikeita ihmisiä ja asioita juuri oikeaan aikaan. Olen siitä todella kiitollinen. Haluan jakaa kohdalleni osunutta hyvää eteenpäin!

Näistä syistä päätin järjestää maksuttoman webinaarin siitä, miten SINÄ kotiäitinä voit toteuttaa itseäsi äitiydestä huolimatta, tuntea motivaatiota ja merkityksellisyyttä ja voida paremmin.

Oletko mukana?

kukka

Pääset ilmoittautumaan webinaariin nyt tästä linkistä: https://us02web.zoom.us/…/register/WN_gfGPgVJ_QTGTKQwhQj04YQ

Webinaari järjestetään Zoomissa lauantaina 28.8.2021 klo 14-15.30. Ilmoittaudu nyt täysin ilmaiseksi mukaan, niin nähdään siellä!

Rakkain terveisin,

Sandra

P.S. Olethan huomannut, että Äidin oma huone löytyy myös Facebookista? Liity mukaan joukkoon ja näe uusimmat postaukset, viikon timantit ja yhteistyötarjoukset ensimmäisten joukossa!

kukka

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: