parhaat-blogit

Parhaat blogit – Näitä Äidin oma huone seuraa

Facebook-sivullani kerroin äskettäin haluavani antavani teille vinkkejä blogeihin ja sivustoihin, joita seuraan ja joista saan sekä hyödyllistä tietoa ja vinkkejä että lohtua ja voimaa jatkaa.

Ymmärrettävästi jokaisen mieltymykset eroavat toisistaan, joten olet vapaa skippaamaan sivustot, jotka eivät sinua kosketa.

Selkeyden vuoksi olen jaotellut sivustot eri teemoihin. Toivon vilpittömästi, että löydät uuden suosikin tai kaksi!

Onko sinulla oma suositus?

Kerro ihmeessä suosituksesi facebook-sivullani tai ottamalla minuun yhteyttä tämän sivun alareunasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella:)

Pidemmittä puheitta, asiaan!

rahaa

Näitä seuraan:

Teema: talous, säästäminen ja sijoittaminen

  • Kukkaron Rouva Blogia kirjoittaa alle kolmekymppinen Heidi, matemaatikko. Blogin avulla hän toteuttaa omia mielenkiinnon kohteitaan eli taloutta, säästämistä, sijoittamista, lisätulojen hankintaa ja bloggaamista.

Tällä hetkellä Heidi pitää perheenlisäyksen vuoksi taukoa kirjoittamisesta mutta ei huolta, blogista löydät runsaasti mielenkiintoisia artikkeleita sekä apuvälineitä oman talouden hallintaan ja budjetointiin.

  • Inssin osingot. Yksi parhaita suomalaisia talousaiheisia blogeja, mistä kertookin blogin valitseminen vuoden talousblogiksi vuonna 2021. Kirjoittaja on Richard Wacker, 28-vuotias piensijoittaja Jyväskylästä. Digitaalinen markkinointi on sekä Richardin työ että harrastus.

Bloggaaja avaa mm. rehellisesti oman sijoitussalkkunsa sisältöä ja arvoa ja kirjoittaa sijoittamisen ja säästämisen ohella myös yrittämisestä. Richardin tavoite on taloudellinen riippumattomuus.

  • Omavaraisuushaaste. Kolmekymppinen mies kirjoittaa sijoittamisesta, säästämisestä, taloudenhallinnasta ja elämästä.

Bloggaajan motto onkin: Kuluta vähemmän. Tienaa enemmän. Sijoita yksinkertaisesti ja säännöllisesti.

  • Facebook-ryhmä Vauras Elämä: Sanna ja Ville Kinanen tsemppaavat, auttavat ja innoittavat sinua kohti parempaa taloudellista tulevaisuutta ja unelmiasi.
digimarkkinointi

Teema: sisällöntuotanto, bloggaaminen, digitaalinen markkinointi.

  • Tiia Konttinen. Sisällöntuotannon ja sisältömarkkinoinnin kovan luokan ammattilainen, joka on opetellut kaiken osaamansa itse ja joskus jopa kantapään kautta.

Tiia on pitkäjänteisellä työllään luonut sisällöntuotannosta passiivisen tulonlähteen, jolla nyt elää vapaata elämää. Ja juuri sen vuoksi häntä kannattaakin kuunnella!

Tiialla on aivan parhaita kursseja, videoita ja paljon arvokasta tietoutta aivan ilmaiseksi!

  • Digivallankumous. Suomalaisen digituotebisneksen pioneereja, jotka oikeasti tietävät, mistä puhuvat ja miten digituotteilla voi ansaita rahaa.

Suosittelen lämpimästi perehtymään sivuston artikkeleihin, mikäli oman digituotteen tekeminen kiinnostaa!

hyvinvointi

Teema: hyvinvointi ja itsensä kehittäminen

Sivusto käsittelee ymmärtävällä ja rakastavalla otteella seuraavia kategorioita: ihminen, rakkaus, henkisyys, hyvinvointi, koti, työ. Huomaan itsekin elämän kriiseissä hakeutuvani sivustolle etsimään lohtua ja voimia. Yleensä se auttaakin minua taas eteenpäin.

Sivuston lukuisat kirjoittajat elämän eri osaamisalueilta pitävät huolen, että jokaiselle löytyy jotakin!

perhearki

Teema: Äitiys ja perhearki

  • Huono äiti. Kenellepä äidille tämä ei olisi tuttu? Kaupoista tutut Huonon äidin suklaat ja valmisruoat, Avaudu-tästä lomake ja ennen kaikkea kaikille äideille lohdullinen viesti: on ihan ok olla välillä huono äiti, koska kukaan ei ole täydellinen.

Sivuston slogan onkin: Joidenkin meistä pitää olla Huonoja, jotta ne muut voivat tuntea olevansa tosi hyviä.

Muun muassa näistä aiheista mielenkiintoisista ja freeseistä näkökulmista kirjoittavat sivuston lukuisat toimittajat. Rehellistä mutta huumorilla höystettyä ja juuri minun tyyliini, kiitos. Ehkä sinunkin?

kotiaiti-yrittaa

Yllä on luonnollisesti vain osa seuraamistani sivustoista, Facebook-ryhmistä ja blogeista mutta jatkoa seuraa. Nautinnollisia lukuhetkiä!

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.