jell-o-skin

Tuote, joka saattaa mullistaa ihonhoitosi – sisäisesti!

Tämä postaus sisältää affiliatelinkkejä. Linkit on merkitty *-merkillä.

Joskus pännii katsoa peiliin.

Näin nelikymppisenä joutuu kohtaamaan sen ikävän tosiasian, että ryppyjä, uurteita ja juonteita ilmestyy ennalta kuvittelemattomiin paikkoihin. Nelikymppisen iho ei ole sama asia kuin parikymppisen. Iho ohenee, kuivaa ja menettää elastisuuttaan.

Minä esimerkiksi tykkään nukkua kyljelläni. Kun nykyisin kurkkaan aamulla peiliin, huomaan että keskelle otsaa silmien väliin on yön aikana piirtynyt kolme pystysuoraa ja pitkää uurretta! Muistan nuorempana naureskelleeni isäni sibeliusrypyille, mutta eipä naurata enää.

Kaikki kunnia luonnolliselle vanhenemiselle mutta voiko rypyille ja ihon velttoudelle tehdä mitään?

Tällä kertaa ajattelinkin avautua tuotteesta, jonka otin käyttöön tasan kaksi ja puoli kuukautta sitten.

Kyseessä on tuote, joka hoitaa ihoa sisäisesti ja jonka tarkoitus on nimenomaan ehkäistä jo olemassaolevien ryppyjen syvenemistä ja hidastaa uusien syntymistä. Olin alkuun itsekin skeptinen mutta säännöllisen käytön ansiosta olen huomannut aitoja tuloksia ihoni kunnossa.

Nyt kannattaa siis höristää korvia ja kuunnella…

PSST! Huomasithan myös nämä:

Kirjoitin jokin aika sitten postaussarjan ihonhoidosta. Kerroin muun muassa laiminlyödyn ihon hoidosta, mustapäistä ja luonnonkosmetiikasta. Postaukset löydät täältä ja ne sisältävät affiliatelinkkejä superhyvään suomalaiseen verkkokauppaan:

Osa 1: https://aidinomahuone.fi/ihonhoito-kotiaidin-tyyliin-eli-naama-korppuna-kohti-talvea/

Osa 2: https://aidinomahuone.fi/ihonhoitoa-ja-itsetutkiskelua-kotiaidin-ihonhoito-osa-2/

Osa 3: https://aidinomahuone.fi/kuinka-saada-kaunis-iho-eli-miten-sain-terveemman-ihon-viikossa/

Osa 4: https://aidinomahuone.fi/miten-paasta-eroon-mustapaista-kotiaidin-ihonhoito-osa-4/

Kollageeni ihonhoidossa

Tiesitkö, että ihon kollageenipitoisuus alkaa laskea jo 30-vuotiaasta lähtien?

Kollageeni on proteiini, jota on ihmiskehossa luonnostaan. Nuorena iho voi sisältää jopa 80% kollageenia. Iho on kimmoisa ja rypytön. Kolmenkymmenen vuoden iässä määrä alkaa kuitenkin tasaisesti laskea noin 1-2% vuosivauhdilla.

Miksi tällä on väliä?

Koska kollageeni on tärkein ryppyjä ja juonteita ehkäisevä sekä ihon kimmoisuutta ja elastisuutta säilyttävä tekijä. Jos siis olet täyttänyt kolmekymmentä ja haluat välttää pahimmat rypyt ja juonteet sekä ehkäistä jo olemassaolevien syventymistä, nyt kannattaa olla tarkkana.

Ensin on hyvä todeta se tosiasia, että me kaikki vanhenemme ja ryppyynnymme väistämättä jossain vaiheessa.

Kollageeni ei siis ole mikään ihmeidentekijä tai taikatemppu, joka poistaisi kaikki jo syntyneet vekit ja saisi kasvosi näyttämään parikymppisen filtteröidyltä Instagram-kuvalta.

Ei, olemassaolevia ryppyjä kollageenikaan ei voi poistaa.

Rypyt ja juonteet syntyvät, kun iho menettää vastustuskykyään ulkoisille haittavaikutuksille kuten auringonsäteille, saasteille, ruokavaliolle ja tupakoinnille. Ryppyjä nyt vain tulee jossain vaiheessa elämää.

Kollageeni voi kuitenkin madaltaa niitä ja ehkäistä jo olemassaolevien juonteiden terävöitymistä sekä hidastaa uusien juonteiden syntymistä. Samalla ihosi voi muuttua pehmeämmäksi, sileämmäksi ja tasaisemmaksi. Näin kävi minullekin jo parin kuukauden käytön jälkeen.

OsloSkinLab-banner

Eikö ravintomme sisällä kollageenia?

Kyllä, proteiinirikas ravinto sisältää kollageenia mutta tutkimuksissa, jotka ovat osoittaneet ryppyjen vähenneen kollageenin käytön ansiosta, on käytetty vain hydrolosoitua eli tiettyyn peptidimittaan pilkottua kollageenia. Kollageenin laadulla on siis väliä!

Lisätietoa tutkimuksista löydät *TÄÄLTÄ

Oslo Skin Labin The Solution Beauty Collagen on neutraalinmakuinen kollageenivalmiste. Voit sekoittaa sen haluamaasi ruokaan tai juomaan. Kollageenilisän säännöllinen käyttö auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, silottamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä.

*Juuri nyt saat ensimmäisen tuotepakkauksen vielä normaaliakin edullisemmin -60% alennuksella koodilla *OSLO60. Hinnaksi jää vain 22,80 euroa (vertaa normaalihinta 56,90 euroa).

Jatkossa saat seuraavan tuotepakkauksen automaattisesti kotiisi hintaan 39,80 euroa. Jokainen lähetys on pakattu kauniisti ja sisältää 28kpl 70 gramman annospussia. Yksi tuotepakkaus riittää siis noin kuukaudeksi kun nautit ohjeen mukaisen yhden pussin päivässä.

Uskallatko kokeilla?

Tuotetta valmistava ja myyvä Oslo Skin Lab® on osa NutraQ-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtavia suoraan kuluttajille terveys-ja kauneustuotteita myyviä yrityksiä. Se käyttää tuotteissaan ainoastaan sellaisia ainesosia, joiden tehokkuudesta on olemassa tieteellisiä tutkimustuloksia.

Täytyy myöntää, olin itsekin alussa epäluuloinen. Vierastan lähtökohtaisesti kaikenlaisia suoraan kuluttajille kestotilauksella markkinoitavia tuotteita. Joukossa on niin monenlaista. Katseltuani kuitenkin aikani niin tavallisten ihmisten kuin tunnettujenkin henkilöiden, kuten Jenni Alexandrovan todistamia tuloksia, aloin muuttaa mieltäni.

Ehkä kollageenivalmistetta voisi sittenkin kokeilla? Hoidanhan jo ihoani ulkoisesti ja pyrin syömään pääasiassa terveellisesti. Voisinko vielä kokeilla kollageenilisää?

 • Loppujen lopuksi, mikä olisi pahinta, mitä voisi sattua?
 • Ja toisaalta, mikä on parasta, mitä voisi sattua? Ihostani tuleekin kimmoisampi, tasaisempi, pehmeämpi ja uurteet muuttuvat sileämmiksi?

Tilauksen voi muuten lopettaa milloin vain -ja nopeasti. Otat vain yhteyttä asiakaspalveluun joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Oma kokemukseni

Kahden ja puolen kuukauden käytön jälkeen kasvojeni ennen ohut, veltto ja kuiva iho on alkanut näyttää ja tuntua enemmän trendikkäältä ”hyytelöiholta”, englanniksi jell-o-skin, katso lisää täältä . Elastisuus on siis selvästi parantunut.

jell-o-skin
hyytelöiho? Jotenkin kuulostaa kivemmalta enkuksi…

Ihoni ei edelleenkään ole täydellinen, vaan siinä on edelleen epäpuhtauksia ja etenkin kasvojen T-alueen ihohuokoset ovat edelleen suuremmat kuin muualla kasvoissa. Jo olemassaolevia ryppyjä en ole saanut tuotteellä häviämään.

Omalle pintakuivalle sekaiholleni tyypilliset talisäikeet eivät ole hävinneet toistaiseksi minnekään.Koen kuitenkin, että tunnollisen ihonhoidon ja kollageenilisän ansiosta ihohuokoset ovat tuollakin alueelle supistuneet.

Kolmas tulos liittyy ihon pehmeyteen. Totta, ihonhoidolla ja kosteutuksella on tässä oma osansa. Mutta kollageenin käytön jälkeen kasvojen iho tuntuu pehmenneen entisestään.

Kuten yleensäkin lisäravinteiden kanssa, suurimmat tulokset nähdään vasta pitkällisen käytön jälkeen. Niinpä uskon ja toivon, että vielä parempaan päin ollaan menossa!

OsloSinLab-banner2

Vastalauseet

 • Enkö voi vain käyttää ulkoisesti kollageenia ja saada samat tulokset?

Ulkoisesti käytettävät kollageenia sisältävät kosmetiikkatuotteet ovat mainio juttu. Sisäisesti nautittava kollageenilisä ei korvaa ulkoisesti käytettäviä voiteita ja muita tuotteita.

Sama pätee kuitenkin myös toisin päin: iholle laitettavat tuotteet eivät vaikuta sisäisesti. Oslo Skin Labin kollageenilisä vaikuttaa kasvojen ihon ohella koko vartalon ihoon.

Ravintolisä onkin hyvä pohja ihonhoidolle. Oletkin varmasti joskus kuullut sanonnan: painonpudotus alkaa keittiöstä?

Niin myös ihonhoito kannattaa aloittaa sisäisesti, tarkistamalla nauttimasi ravinto ja ravintolisät. Esimerkiksi sokeri tunnetusti veltostuttaa ihoa.

 • Enkö voi käyttää halvempaa tuotetta?

Totta kai voit. Kukaan ei pakota aikuista ihmistä valitsemaan tiettyä tuotetta. Kerron kuitenkin, miksi Oslo Skin Labin The Solution Beauty Collagen on hyvä vaihtoehto.

Sen AINOA vaikuttava aineosa on hydrolosoitu kollageeni. Tuotteeseen ei ole lisätty muita aineita, kuten lisäaineita, rasvoja, hiilihydraatteja tai makeutusaineita, kuten monissa muissa halvemmissa kollageenilisissä.

Tuotteen kollageenia on tutkittu ja aidot ihmiset ovat saaneet sen käytöstä positiivisia kokemuksia. Lisäksi saat tuotteen aina ja automaattisesti kotiovellesi asti.

Tilaajana saat tuotteen kokonaisuudessaan edullisemmin kuin jos ostaisit vastaavaa tuotetta kertaluontoisesti.

Ja nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää aiemmin mainitsemani alekoodi *OSLO60, jolloin päiväkohtaisen annoksen hinnaksi kuukaudessa jää noin 75 cnt. Jatkossa päiväkohtaisen annoksen hinta on noin 1 euro 30 cnt.

Ei mielestäni liikaa käytettäväksi omaan hyvinvointiin ja kauneuteen. Vai mitä mieltä olet?

tuotepakkaus
postilaatikkoon asti:)

Uuden tilaajan edut:

Kun alat tilaajaksi, saat ensimmäisestä pakkauksesta vähintään -50% alennuksen (tai -60% yllämainitulla koodilla). Oslo Skin Labin jäsenet saavat -30% alennuksen kaikista lähetyksistä, jolloin hinnaksi jää 39,80 € per lähetys (normaalihinta 56,90 euroa).

 • Yksi pakkaus sisältää 28 annosta
 • Uusi pakkaus lähetetään joka 4. viikko
 • Ei sitoutumis- eikä irtisanomisaikaa sekä 14 päivän täysi palautusoikeus
 • Aina ilmainen toimitus

*Tilaa nyt *TÄÄLTÄ ensimmäinen pakkaus!

TAI lue TÄÄLTÄ lisää käyttäjien kokemuksista

 • Onko koko homma rahastusta?

Kuluttajan kannattaa lähtokohtaisesti olla terveen skeptinen nykyään niin kirjavia suoramyyntejä kohtaan, sillä joukossa on myös ns. pyramidihuijauksia. Oslo Skin Lab on kuitenkin vakuuttanut ainakin minut.

Lisäksi tilaus tulee kotiin aina luotettavasti ja moni on saanut tuotteesta aidosti apua ihonhoitoonsa. Kun haluat päättää tilauksesi, se onnistuu vaivatta ja nopeasti. Kannattaa kuitenkin olla kärsivällinen, sillä kun hoidat ihoasi sisäisesti, siinä voi kestää tovi.

Osa käyttäjistä on kuitenkin havainnut muutoksia ihossaan jo parin viikon jälkeen.

 • Pääsenkö eroon tilauksesta milloin haluan?

Kuten yllä mainittu, kyllä. Otat vain yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostilla tai puhelimitse.

 • Tyrkytetäänkö minulle koko ajan uusia tuotteita?

Itse en ole kokenut pakkauksen mukana tulevia esitteitä tyrkytyksenä. Jätän ne vain lukematta, jos ei kiinnosta. Silloin tällöin saan Oslo Skin Labilta sähköpostia. Kukaan ei kuitenkaan missään vaiheessa ole soitellut tai viestitellyt myynnin merkeissä.

 • Miten pääsen kokeilemaan kollageenivalmistetta?

Klikkaa *TÄSTÄ niin pääset heti tilaamaan ensimmäisen pakkauksesi ja kokeilemaan sisäisesti nautittavaa kollageenia. Samalla liityt jäseneksi ja varmistat, että saat jatkossakin pakkaukset edullisemmin.

Kokeile rohkeasti ja ylläty positiivisesti! Mitä voit menettää?

kollageeni
Nauti vaikkapa näin

Lopuksi

Onko sinulla kokemusta Oslo Skin Labin tuotteista? Kerro ihmeessä kommenteissa.

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: